Sunday, November 14, 2010

Join contest jom..!!

ha..kawan2..jom kita join contest ni beramai2..banner die de kat side bar sebelah kiri anda tu..ni secare xlangsung menambahkan lagi cinta kite sume dan mengingati segala jase2 yang paling bernilai pada orang yang  xterhingge menjage kite mendidik kite dari kecik sampai la kite besa ni tau..mekasih cik fatin kerana wat contest ni..(",)

tok pengetahuan sume dis is my beloved late mom..ha..same x muke ktorg?? ramai orang kate saye ni hasil fotostet dari my mom ble dorang nengok muke both of us..baru terbukti kan dari DNA yang same..hehe

owh..mintak maaf ye cik fatin..saye xde koleksi gamba bersama my mom sepanjang idupnye..sdey (T_T)...(pengajaran: selagi ur parents still alive..take ur photo as many u can with them every moment..huhu) so..tok contest ni..saye just edit je our photo together...hope diterime..huhu

adiah yang paling saye paling ingat i gave to her is bracelet..tu la adiah paling mahal n cantik saye penah bagi..p sdey lg skali..sebab die hanye smpat pakai sekejap je sebelum die menghembuskan nafas terakhirnye..(T_T)

so..lastly..i want to say I LOVE U SOOOOO MUCH 'MA'......really2 miss u...

kawan2 yang saya nak tag:

6 comments:

misz FaTiN said...

tq sudi join..
sory if saya menyentuh perasaan awk..T_T

bantalbucuk said...

welcome..~
akhirnye sy dah reti masuk contest..hehe
never mind..i'm ok.. =)

~farhana fabulous~ said...

tanks ika..nnt kite join tau..ika, url belog kite tu http://farhanafabulous.blogspot.com/ tau..

hamzah ian said...

wa.. contest2.. btw lagu blog ni best

::deebaadeeboo:: said...

alaa..i xnk join contest bole?hehe..sbb mst xmnang..anyway thanx tag kte ka !

bantalbucuk said...

ana~ join2 jgn xjoin..ok na..

hamzah~ meh join beramai2..hehe..best eh lgunye..tq2..hehe

dba~ ba..awk kne join gak..pat topap 30 tu kalo mng..rugi2..haha