Sunday, November 28, 2010

MARI MAIN TEKA2 LAK...

.........ASSALAMUALAIKUM W.B.T............

ok..entry kali ni nak men teka2 lak..cam best je GA yang dibuat oleh cik enna banana kita yang comey ni..ha.kalo nak tau sape die..g la melawat die jap..hehe


ok..soklan die..die cume mintak teka siape antare orang dalam gamba bawah ni adalah kawan die yang bernama NORITAH ??

ok..let's make a guess..i think..........
NORITAH is B

haha..aku ni xde luck sk8 bab lucky2 ni..so..hopefully kali ni luck..muahaha
(cik enna..kalo salah cakap betol je tau..kite 2 je tau..org len xtau..hahahaha...*dush)

ok..daa..(^_-) 
*mate sebelah lagi lebam dek kena tumbuk ngan cik enna sebab cube rasuah..haha

4 comments:

aqish basir said...

mcm b je
hehe
teka je

bantalbucuk said...

hehe..tula..p ramai kat blog die yang join contest ni cakap A..ntahla..hentam sajala labu..;p

Enna Banana said...

awwwww..thanks tau joined ga enna yang agak merepek nih,
saja jeh buat suka-suka:P
neway later i will tell u what the exact answer eh..then bagitahu samada dee layak ke tak masuk ga nih,
agak misteri disitu ^.^
thanks again darla! :)

p/s : do keep in touch with me dear ^.^

bantalbucuk said...

cam suspen je bnyinye die..hehe..ok..hop u so dear..;p