Sunday, November 21, 2010

weee....!!

.......salam.......

xde pape nak story kali ni..cume nak cite pasal PASAR MALAM lg..(suke2..hehe)
arini saye telah meluangkan mase ngan tembam saye...(ssshhh..diam2..jgn kecoh2 tau..nanti orang tau..huhu)

citenye camni..sebenonye niatnya si tembam saye ni nak ajak saye pergi temankan die g jogging sebab die demam panas sejak beberapa arini..so..doc nasihatkan die g excercise la sk8 kan kuakan peloh tu..bia cepat sembuh..then..sampai2 nengok2 die pakai baju t-shirt,tracksuit 3 suku, ngan cam sandal..dalam ati sek dok pikir je die ni nak g mane sebenonye..xkan nak g jog pkai sandal lak kan..nak kate nak g jalan2 pon xkan nak pkai camtu g jalan2 kan..plek kan..?? (tolongla pelik gak..huhu)

dari situ la mula nye sesi soal jawab :

i : nak g mane sebenonye ni?kate nak g jog..
t : nak g jog la ni..(sambil tersenyum..)
i : nak g jog penye camni..ngan pakai sandal je..(sambil wat muke pelik..)
t : laa..xleh ke nak g jog pakai camni..? (sambil melebarkan lagi senyumannye..)
i : cakap btol2..nak g mane sebenonye ni?
t : ......(hanye tersenyum sambil wat bodoh teros jalan..)
i : (sabo jela dalam ati ni..huhu)

then..kitorg g isi minyak dulu kat stesen minyak berdekatan..sambil tu pe lagi..bese la mulut pompuan kan..kalo selagi xpat jawapan xpuas ati..selagi tu la membebel bising asek dok tanye kan..(terpakse mengaku..)..(T_T)..last2 pas isi minyak tu die teros g tukar suar jean..wah..! berhasil gak upenye ek ngan cara membebel ni..(leh teroskan ni..hehe)

*** peringatan..!! jangan membebel selalu ye kaum hawa..nanti kaum adam cepat bosan..huhu

ha..ni dah sampai konflik dah ni..(perlu ke aku gtau dah sampai konflik..?? huhu)
tembam saye ni bawak saye g pasar malam yang pertama kat setiawangsa..actually lom malam lg..so kite assume pasar petang jela..huhu..kat situ pasar die kecik je..xbanyak sangat..jalan punye jalan..ktorg xde berkenan mane2 makanan kat situ..(dalam ati padahal cari kedai shawl..tp de 1 2 kedai je..huhu)..so..kitorg just beli burung puyuh goreng sekor ngan kentang spring tu je..

pas dah g situ..otw tembam saye nak anta saye pulang..tetibe saye ternampak pasar malam lagi satu kat sg besi..so pe lagi..saye ngan pantasnye gtau tembam saye & dengan xsemene2..kitorg singgah kat situ lak..(^_^) hehe..sebenonye kitorg memang kaki pasar malam..pantang nampak pasar malam mesti nak singgah punye..hehe..ha..pasar yang kat sini banyak sk8..ktorg beli yong tau fu, kuew teow goreng, rojak buah ngan piza seketol..(bukan kedekut beli seketol..p cume ngidam je nak rase piza tu ok..hehe)

bile dah abes beli ktorang cepat2 la balik kan..bab dah bape perhentian kitorg benti..kang lambat sampai lak kang..then bile sampai bangi..tetibe ktorang terpaku jap..sebabnye kat bangi pon de pasar malam gak..huhu..nasib bek la kitorg dah beli banyak kat pasar malam sg besi tu..kalo x..mau disinggah nye lagi pasar malam kat bangi ni..p kecewa la gak bab kat bangi ni lagi besar dari kat sg besi tadi..sdey xpat g..sebabnye kat pasar malam bangi banyak kedai shawl..(T_T)

tu jela sebenonye nak cite..kesimpulannye..arini ari PASAR MALAM sedunie ok..! haha...
dAh xtau nak merepek pe..jangan nak membebel lagi..sebelom ayat tonggang terbalik makin banyak kua..lebih baik saye mengundurkan diri..huhu daa~ (xtau nak ending camne..(T_T)..)

5 comments:

::deebaadeeboo:: said...

lokasi dating adalah psar mlm..sweet gak tu car..hehe..alaa,npe xde pic..klu ade pic ag bes tau car,ag menarik cite u..hehe(sje je nk bodek ecar ltak pic bf die..hehe)

bantalbucuk said...

haha..diba..pasni kalo u nak date gn fendy..u g pasar malam..t leh soh die blnje awk makan banyak2..selendang ke tdung ke..haha

::deebaadeeboo:: said...

hahaha..waahh,bes gak kn..xpenah kot g dating kt psar mlm..hehe

tol gak,kt pasar mlm mst bole borong byk2 kn shawl !

~farhana fabulous~ said...

ntah...letak la pic u ngn bf u kt sini..

bantalbucuk said...

ha..bt0l tu ba..jgn lpe apply tau tips kite ni..haha..ana..ckup2la dh letak kat grup..hehe ;p