Friday, December 24, 2010

1st GA from Aesya...

..........ASSALAMUALAIKUM W.B.T...........

dah penat present tadi pagi and kena hentam dengan prof..ni nak lepaskan tension lak dengan join 1st GA from Aesya..sebab apa saya nak join..??

1) saya ditag oleh misz fatin kita yang comel ni..
2) mestila sebab nak try nasib dapat GA ni kan..haha (ko tu ika dari dulu memang tak ada luck bab2 cabutan bertuah ni..huhu)


ok..ni banner GA dia..kalau korg nak join ke nak usha ke..cepat klik SINI

motto saya adalah "NOTHING IS IMPOSSIBLE"
poyo nya motto aku ni..haha

now saya nak suruh nama kat bawah ni lak cuba nasib..:

ok..selamat mencuba nasib..daa..

8 comments:

misz FaTiN said...

gudluck.. :)

bantalbucuk said...

thank u misz fatin..gudluck gak tok kamu..! :D

Enna Banana said...

awww sayang! enna sudah join! neway good luck okay, kalau menang sila kongsi hadiah! hehe

bantalbucuk said...

wah..lagi cepat rupanya anda join ye cik enna..hehe..gud luck gak..tapi part share tu camane ye..? cik enna ambil bunga die je eh..hehe :D

AesyaZealous said...

belah handbag tu jadi dua..ahha.. kita offer 2 hadiah. mane tau rezeki tambah, insyaAllah nak tambah lg hadiah. byk2 baru best kan? hihi thanks join!! semoga anda bertuah!! hehehh

bantalbucuk said...

wah..penganjur nak tambah hadiah la..bestnyeeee...!! suke2..kalau camni baru boleh share ngan cik enna..hehe..;p

cik lya said...

gud luck dear :)

bantalbucuk said...

thanx cik lya..~ :)