Monday, December 20, 2010

AKU MASIH DARA OK...

...........ASSALAMUALAIKUM W.B.T............

kali ni nak story sikit pasal movie AKU MASIH DARA ni...sebenonye xplan pon nak tengok cite ni..sebab plan nya nak nengok cerita HANTU MAK LIMAH tu..(sebenonya hantu kak limah..tapi aku rasa lagi sedap kalau aku sebut mak limah..hehe) ha..sambung cerite balik..tapi bila saya sampai je ngan membe2 saya..cerita tu dah full..cerita lain lambat lagi..so nak tak nak tengok je la 3 dara pingitan ni kan..(kena lak tu ngan kitorg be3 gadis..hehe) tapi tu pon hampir full gak..nasib baik ada rezeki kitorg lagi..

(google image)

yang saya leh review cerita ni..hmmm....ok la..de pasal persahabatan, agama, percintaan, lawak pon ada gak tau..tapi sikit jela lawaknya..xmacam cite hantu mak limah tu ke pe ke..kalau pada saya la..cerita ni lebih kurang macam cerita syurga cinta sikit..tapi bukan jalan cerita dia yang sama..jangan salah faham lak..kang xpasal2 saya kena ambush lak sebab salah bagi info..huhu..maksud saya sama kat sini dari segi penginsafan diri..(aku xreti la macam mana nak explain...paham2 jela..huhu) tapi memang seram gak la nengok cerita ni..sebab memang dia betul2 tunjuk macam mana gaya hidup bersosial yang sebenar..huhu..

siapa2 yang rasa xdapat catch up apa yang aku review ni..korg pergi la nengok sendiri ye..(adehh..nampak sangat aku xreti nak review cerita...*down..huhu) 

ok la..dah xde idea nak membebel apa..huhu..daa..

2 comments:

Ershadiah said...

ika.. nk tgk tron 3d... tp rmai kwn ckp cm x bes...

bantalbucuk said...

sha..kite baru nak try tengok tron 3d petang ni..kawan2 kita cakap best..tu pon diorg baru nengok yang bukan 3d..xpe..nanti kita dah nengok kite review yang tu lak eh.. ;p