Thursday, December 23, 2010

DAFTAR & BLOGWALKING WITH BLOG LARIAN..

............ASSALAMUALAIKUM W.B.T................

kali ni kan saya nak join BLOG LARIAN lak..korg tau tak blog larian ni apa..?? ok..saya tau saya dah ketinggalan zaman..korg semua dah ramai yang join kan..ok2..saya memang ketinggalan zaman..(T_T)..ha..tapi yang masih tak tau tu meh sini meh saya terangkan sikit..blog larian ni memang sesuai untuk jenis kaki yang suka blogwalking ni..sebabnya..korang usha la kat SINI ok.sebab nak terangkan banyak2 takut tersalah terang lak..hehe..cara nak daftar pon dia dah bagitau kat situ macam mana..so..let's begin..!


ha..ni la dia banner BLOG LARIAN yang saya cakapkan tu..

kalau nak pendaftaran ni lengkap kena la buat slogan yang diminta :

SAYA SUKA BER BLOGWALKING KERANA SAYA SUKA CARI ANYTHING INFO DARIPADA ENTRY2 ORANG LAIN YANG BOLEH MENAMBAHKAN LAGI PENGETAHUAN SAYA SAMA ADA INFO TU SECARA MORAL, FAKTA, ATAU APA-APA SAHAJA..SELAIN ITU JUGA SAYA BOLEH MENCARI KAWAN BARU..YEAY..!! (^_^)

okla..saya nak share pasal benda ni dengan:

ok la..selamat mendaftar..daa..

p/s: thanks misz fatin sebab memahamkan saya..hehe

4 comments:

Enna Banana said...

enna ddah buat dah ini, tunggu publish jeh >.<

bantalbucuk said...

tula..kita tengok nama enna dah kena tag dek si fatin tu..:D

misz FaTiN said...

welcome 2 family bloglarian..^_^
klu nak dpt byk traffic BW la kat sana.. hee.. :)

bantalbucuk said...

ow..camtu lak eh..ok2..thanks fatin syg..~ hehe