Monday, December 27, 2010

CONTEST AKU & KACAMATA....

............ASSALAMUALAIKUM W.B.T..............

wah..! lama gile dah aku tak mengupdate kan blog aku yang comel ni..ahakz..! perasan je lebey..ober tau..! haha..okla..straight to the point..sebenonye aku nak join contest ni..hadiah lumayan wo0o0o..siapa yang tak nak kan..(mata duitan jap..haha) thanx DIBA DEEBOO sebab tag saya..i lebiu la..muah3..hehe

ok..jom kita follow syarat2 dia...


ni dia banner die yang berkacamata hitam..maklumat lanjut..sila klik SINI

1) ikhlaskan diri anda untuk follow SYAFIQ
2) letak gambar yang berkacamata hitam
3) letakkan link entry contest di SINI
4) tag 2 rakan anda



ha..ni la dia gamba aku yang mempunyai 2 versi..sebelah kiri bajet ganas..dan sebelah kanan bajet ayu..hahaha (terpaksa letak gamba yang kat header tu..sebab de 2 gamba ni je yang den pakai spec hitam..huhu)

now i want to tag :

okla..selamat maju jaya..doakan saya menang tau..hehe..daa..

8 comments:

misz FaTiN said...

tag fatin ya.. alamak,, fatin xbyk picha berkaca mata la..hehe...

nnt fatin godeh2 folder cari picha ya..:)

Fxysche Nas said...

haha..2 versi ni patot dpt markah bonus tu.. =p
good luck!! ;">

bantalbucuk said...

fatin : kita pon xbanyak gak..de 2 ni je..tu letak dua2..hehe

fxysche : owh tq2..mintak2 masin la mulut tu kita dapat markah bonus..hehe ;p

::deebaadeeboo:: said...

haaa..ade je tuuuu..;))

gudluck !

Eyra Rizal: Your MUA said...

PROMO FOR BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS FOR 9/1/11 IS STILL AVAILABLE FOR THOSE WHO WANTS TO REGISTER!!!
FEES: (NORMAL) RM350 (PROMO) RM295 ONLY!!
LOCATION: LAMAN SERI HOTEL, SEK 13, SHAH ALAM
DATE: 9/1/11

PM OR SMS TO 016-2128740 TO REGISTER. HURRRY!!!!!!!!!
*ONLY COUPLE SEATS AVAILABLE!

Syafiq Rosli said...

toing2..tuan tnh dtg tgk..all da best ya..:)

bantalbucuk said...

diba : de memang ada tapi 2 je..ni pon korek2 gambar lama..hee

syafiq : tq tuan empunya contest..bagi lebih sikit tau markah..haha !

misz FaTiN said...

syg,, fatin da join contest ni.. ^_^

tengs tag me dear..