Monday, December 20, 2010

JAM POWER RANGERS..??

..........ASSALAMUALAIKUM W.B.T........

ha..korg rasa agak2 apa yang dimaksudkan dengan tajuk entry kali ni ek?? huhu..sebenonye macam ni..aritu aku ada beli jam baru..pastu time keluar makan dengan membe2..aku pakai la jam baru tu..then korg tau apa dorg cakap?? owh..!! sangat menguji kesabaran aku time tu..dorg boleh cakap "macam jam tangan power rangers je..haha" ramai2 gelakkan ok..betapa jatuhnya kemaluan aku...oppss..!! 
(pesanan penaja..jangan otak kuning..huhu) tapi aku tetap maintain..haha

pastu tetiba ada lagi sorg membe aku menyampuk..dia cakap la.."kalau ika pakai sesuai la..kalo aku pakai buruk nampaknya..xsesuai ngan aku.." nasib baik la ayat tu menyejukkan sikit ati aku ni kan..kalo x memang dah lama kena hempuk..hehe..ok la..sekarang meh aku tunjuk sikit jam aku tu..:


tadaaa....ha..ni la dia jam power rangers aku..comel x?? hehe


ha?? korg pon cakap xcomel ke?? adehh...

ok..cepat2 out..sebab malu..maluuuuuu.....(T_T) daa..

31 comments:

Enna Banana said...

alahai comelnya!! enna dah lama x pakai jam, belikan satu boleh? huaaa

Enna Banana said...

alahai comelnya!! enna dah lama x pakai jam, belikan satu boleh? huaaa

bantalbucuk said...

yeah2..cik enna dah balik..hehe
boleh2..jam dinding kt bagi eh..besau sikit ;p

Enna Banana said...

mak aih!! tamao jam itu, nak jap kuning tu jugak! huaaa :(

bantalbucuk said...

hehe..ok2..t kita carikan eh..xmo nangis..buruk..~ ;p

Enna Banana said...

yeaayy yeayy!! betul ke? enna dulu pun ada tau jam cam nih, beli kat maydin, ahaha :D

bantalbucuk said...

kalo xjumpe jam mainan pon jadi eh..hehe yeke..?de lagi xjamnye?hehe..tapi macam budak2 ke kalo ika pakai jam tu? huhu

Enna Banana said...

ada lagilah yunk, kat pasar malam belambak2 jam camnih, unutk budak2 :)

bantalbucuk said...

ala..jgn cakap camtu..terasa kita cakap cam jam budak2..huhu

FarhanaFabulous said...

jam sailormoon ade tak ka?

::deebaadeeboo:: said...

2 bkn jam power rangers..tp cm sponge bob sbb kaler kuning..;p

Enna Banana said...

ala yunk, comel okay even cam budak2, i looikkee, skang enna nak beli jam jugak, ngah usha jam pasar malam :)

bantalbucuk said...

ana : perli nampak..huhu

diba : a'ah kan..tapi spongebob bukan xpakai jam ke..?hehe

enna : hehe..tq2..enna cari warna pink ke biru ke..baru lengkap geng power rangers..haha ;p

Halia Kentang @ Annpaan said...

style r jam tue..
sy suka..
beli mne?
nk beli gk r
hehehe

izni nor ali said...

comel comel comel! nakkkkkk! :D

ahmad endo said...

bestlah.....teringin nak beli jam plak...hehehe

y-A-n-A said...

saya tag kamu.. mai sini yer.. :))

http://naitpor.blogspot.com/2010/12/mari-sertai-bloglist-izamir-ridzwan.html

bantalbucuk said...

halia kentang : beli kat bazar malam kajang je..beli2..jangan xbeli..hehe

izni : nak..?? nanti saya lak xde jam..hehe

ahmad endo : pe lagi..cepat2 la serbu kedai cari jam baru.. ;D

yana : ok dear..i'll check..=)

Enna Banana said...

enna nak cari warna pink! if ada enna beli, lama gila x turun pasar malam, mahu jakun terasa diri ini :P

misz FaTiN said...

owh.. jam kuning.. fatin pun ada jam kuning macam itu dulu2..hehe..

masa 2 fatin mmg gila suke wane kuning,, 2 yg beli 2..hehe.. ;p

bantalbucuk said...

enna : ha..ok gak tu warna pink..kalo tak kita nak beli warna pink gak aritu tapi tak de..nak tak nak amek jela warna kuning sebab orang nak belanja kan..hehe

fatin : fatin pon de gak ke? de lagi tak jam tu sekarang ni? kalau ada kita leh wat geng power girls ngan cik enna sekali..haha ;p

Fxysche Nas said...

nmpak unik...
biasenye org slalu pakai jam colour silver..brown je kn..
hihi..nnt cube try merah pule taw =p

Heidi Shafiq said...

jam n tuan die dua2 santek! :)

Sepatu Hijau said...

salam

syira pun suka layan power rangers dulu :)

bantalbucuk said...

fxysche : owh..aritu dah nak beli warna merah..tapi bila pakai warna dia nampak tenggelam..tu yang ambil warna kuning..hehe

haidi : tq2..:D

sepatu hijau : samala kita dulu..kita minat power rangers yang pompuan2 dia..warna kuning ngan warna pink..hehe

Enna Banana said...

tapi skang ada jam yang pattern cam petak tu kan, cam lawa gak, uhuuu terasa cam nak beli tapi xder duit!!! huaaa

bantalbucuk said...

yang petak2..yang cam ODM tu ke cik enna? ala..kan cik enna de 5 body guard..mntak la dorang support sikit..hehe :p

misz FaTiN said...

ada lg,, cuma xhidup je lg..hehe.. ;p

bantalbucuk said...

o0o0o kira dah tamat la riwayat dia ni eh..hehe

Enna Banana said...

my body guard only support me in term of foods kalau benda lain, jangan nak berangan, enna kena beli sendiri, haha

bantalbucuk said...

o0o0o yeke..camtu lak eh..kalau try guna sistem pujuk memujuk pon xdilayan ke? hehe ;p