Thursday, December 2, 2010

KURA-KURA COMEL...

.........ASSALAMUALAIKUM W.B.T..........

entry kali ni xde pape yang penting cume nak kenalkan kat kamu semua ngan baby saye..




ha..tu die..kat sebelah kanan dalam bekas tu..comel x?comel kan..kn3..hehe(tolongla kate comel..t die majuk..haha)

kate orang kedai yang jual tu umur die baru 3 bulan tau..ha..pastu die ni betina..yang tembam saye lak bela yang jantan..cian dorang kitorg pisahkan..yela..nak elakkan bende xsenonoh berlaku kat dorg la katekan..(wah..! ober tau..padahal baru umur setahun jagung..haha)

* korang be2 tggu dah besar baru leh dating2 tau..t kitorg jdohkan korg balik ye..kan saba tu sebahagian daripada iman..hehe

ha..lupe lak nak gtau..die ni pemalu la yang teramat sangat depan saye..kalo depan tembam saye xmalu la plak..yela..bayangkanla..kalo saye nengok die time makan..punye la malu gile sampai sanggup benti makan..tapi bile saye dah xnengok die..cepat2 die sambung makan balik depan tembam saye..bile saye nengok die lagi..secare otomatik die stop makan..huhu..sabo jela..p pape pon..die tetap COMEL..!! (^_^)

okla..abes suda ini cerita kali ni pun..(ngolok c johan jadi ah cai..haha) daa..

*p/s:kalo nak tau pe maksud saye ngolok tu..nengok la video bawah ni..LAWAK..!!haha

4 comments:

Enna Banana said...

alahai comelnya. enna pun ada gak kura-kura tapi utik tepi lngkang jeh. ehehehe

bantalbucuk said...

utik tu kutip ke mksd enna?hehe
kalo cmtu lagi jimat enna..xyah kua wit..hehe

~farhana fabulous~ said...

comelnyeeee...cute !

bantalbucuk said...

hehe..tq2 na..;p