Friday, December 31, 2010

SHOUT AWARD...

...............ASSALAMUALAIKUM W.B.T................

entry sebelum ni kan saya ada cakap saya dah lama tak jenguk blog saya ni kan..ha..kali ni bila dah online apa lagi..cepat2 la selesaikan task yang perlu diselesaikan..hehe

sebelum ni saya kena tag untuk join contest..dalam masa yang sama juga saya kena tag sebab dapat AWARD...!! (gila kau terus besarkan perkataan award tu..haha) thanks to Misz Fatin sebab anda sudi bagi saya award tu..asa terharu biru rasanya..(erk..?? ada ke ayat terharu biru.?? haha) 


comel kan award yang saya dapat ni..siap ada bunga2 lagi tau..hehe

ok la..jom kita selesaikan task untuk dapat award ni.. :

1) SIAPA PEMBERI AWARD NI

Misz Fatin kita yang comel yang telah bagi award kat saya..(^_^)

2) KOMEN ANDA TENTANG BLOG ORANG YANG BAGI AWARD NI

blog dia sangat cute tau..lepas tu dia suka bercerita macam2 kat blog dia..bila baca blog dia pon sedap je mata memandang..kalau korang tak percaya pergi la jenguk dia jap..hehe

3) AYAT YANG SELALU TINGGALKAN KAT SHOUTMIX ORANG

hmm..selalunya datang jenguk kat sini kot..lupa la..haha..tapi kalau rasa2 tangan tu terajin nak tulis panjang sikit..macam2 la tulis..hehe

4) TAG 5 RAKAN LAIN 


ok..cukup sudah entry kali ni..daa.. 


9 comments:

Enna Banana said...

enna dah dapat tapi enna amik jeh! ahaha, thank you yaww! love love >.<

bantalbucuk said...

mek jangan tak amek..hehe..welcome cik enna.. :D

Enna Banana said...

nanti enna boh kat dalam pages award enna eh, teheee :D

bantalbucuk said...

ok2..bereh cik enna..hehe ;p

FarhanaFabulous said...

saya di tag?? terharuuu...tanks ika..

bantalbucuk said...

welcome ana..terharu jangan tak terharu tau..hehe ;p

misz FaTiN said...

hehe... tengs sudi terima award kita..hehe.. siap puji2 lagi.. segan kita tau..^_^

neway,, xnak komen pape ke psl blog kita.. mana tau,, ada benda yg xsesuai..

y-A-n-A said...

yana dapat award?? hik hik hik.. terima kasih.. yana mek taw.. :DD

bantalbucuk said...

fatin : welcome..ala..xtau nak komen apa..sebab pada kita blog fatin memang best & selesa bagi kita..hehe ;p

yana : same2..amek jangan xamek tau..=)