Friday, December 31, 2010

YOUR PHOTO CONTEST..

.............ASSALAMUALAIKUM W.B.T................

wah dah lama aku tinggalkan blog bucuk saya ni..(aku sorang je boleh cakap blog aku bucuk tau..korang semua tak boleh..haha)..semalam online je terus buka blog pastu tengok2 ada orang tag saya join contest..thanks Aesya sebab tag saya..so..kali ni punya entry saya nak join contest tu..sebab arini tepat 12 tengah malam contest ni dah tamat tempoh..ha...apa lagi....jom ikut rule contest ni.. :

1) of course la kena follow owner contest ni kan..
ha..cepat follow BLOG SUDUT HATI 

2) Letak banner dia sepanjang contest ni berlangsung 


ha..ni banner contest ni..kalau korang nak tau lebih lanjut klik SINI cepat sebelum terlambat..hehe

3) upload satu gambar yang diambil sendiri di hadapan cermin


ni la gambar depan cermin saya yang saya rasa paling kreatif yang saya ada..haha (kesian..)

4) tag kawan anda :


5) tinggalkan url contest anda di SINI 

ok la..selesai sudah saya join contest ni..selamat maju jaya..hehe..daa..

6 comments:

Enna Banana said...

ouhh sayang! good luck okay!
sila kongsi hadiah kalau menang!
hahaha

bantalbucuk said...

kalau nak share hadiah tu kenalah doakan kita menang baru boleh share hadiah tu..hehe..tapi kalau cik enna yang menang..cik enna lak kena share ngan kita tau..hehe ;p

Cik Ezy said...

gud luck!..
tenkiu tag.. nt saye join.. hee

bantalbucuk said...

tq cik ezy..ha..join cepat2 tau sebelum tarikh tutup..hehe..

misz FaTiN said...

gudluck dear.. nice picha.. ^_^

bantalbucuk said...

thanks ya fatin..~ ;p