Thursday, January 13, 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U'...

...........ASSALAMUALAIKUM W.B.T...............

kali ni kan nak try pula segmen yang di buat oleh BEN ASHAARI kegemaran ramai ni..xtau la sempat lagi ke tak nak join benda ni..sebab biasanya dia buka penyeraan segmen dia satu hari je..and segmen ni dibuka tadi..so..kita try jela..kalau tak sempat pon tak apa..korang boleh juga tau pasal saya kan..haha (macam kau famous sangat ika oii sampai orang nak tau..huhu) 


ok..syarat dia senang je..jom kita ikut sama2 :

1) letak header blog BEN ASHAARI

2 ) tajuk entry BLOGGER GEGARKAN 'U' dan linkkan ke SINI

3) sila lengkapkan....

BELAJAR MANA? JURUSAN? TAHUN?

ok..saya sekarang belajar di UKM,Bangi..dan saya mengambil jurusan KEJURUTERAAN AWAM & STRUKTUR..sekarang ni saya dah masuk final year iaitu TAHUN 4..

ASAL MANA? UMUR?

saya berasal daripada SENAI,Johor..umur saya sekarang 23 tahun..

KENAPA AMBIL JURUSAN ITU?

hmm..sebenarnya saya ambil jurusan ni pon sebab saya lebih suka kan fizik daripada subjek biologi..lepas tu..saya fikir nak naik kan gred syarikat ayah saya bila saya dah jadi engineer nanti..sebab ayah saya seorang kontraktor..

CITA-CITA?

kalau time kecil2 dulu memang nak jadi cikgu atau pensyarah..tapi sebab bila dah ambil jurusan ni..dah bertukar nak jadi seorang engineer yang berjaya pula..hehe

okla..cukupla tu pasal saya..malu pula saya..hehe..daa

25 comments:

ciK waNi said...

salam ziarah~~
dr blog abg ben...

bantalbucuk said...

mekasih cik wani sebab sudi ziarah.. =)

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan student UKM..jom singgah blog saya..

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Singgah sini dari blog abg ben. Salam perkenalan :)

sayangku said...

sggh sini terjah budak u dr blog abg ben! :)

Jeely jelly said...

org johor... kita sama :)
dtg sini via bro ben ^^

Jejentik said...

sama la saya puun budak awam gak tapi lain U..hehe

LehaMY said...

Salam perkenalan dari leha :D

wah! Semoga berjaya dalam cita-cita awak ! :D

http://halieisa.blogspot.com

bidadarihijau said...

kalau blik senai sila dtg skudai melawat sy di utm neh.hehe

areteacar said...

DATANG DARI UTP :)
HYE ORG UKM :)

Aziela said...

akak singgah sini....dr blog ben. Selamat berjaya yer...

noraim said...

salam perkenalan.
dtg dari blog abg Ben.
gud luck for ur study :)

yad'z said...

hellllo... kite johorean lah.. hehehe^^

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

cik siska ^_^ said...

Singgah sini jom singgah belog sy…hihi

KimiCnoL said...

terjah!!
JOM BACE ENTRY BARU =)
"1.Blogger Gegarkan U"

Mizz Farah said...

dok senai ea...sis dok skudai..dkatlaa.. :)

ilham_un said...

salam n terjah...:)

niDa said...

singgah cini dari blog ben..

man yusoef said...

saya pon lebih suke fizik dari bio..tapi ntah camne boleh amek bio gak..ces..haha

zaMir said...

saya suka bio drpd fizik..tp bila exam asasi dulu..fizik lg tggi drpd bio..haha...
alih2 skang kat bidang bio...=)...salam perkenalan dr UPM...dekat je...

http://ninenov91.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

Abhamz said...

salam, tahniah krn blog anda yg menarik ni berjaya menjadi pilihan En Ben dlm segmennya yang gempak...

alyaaboolat said...

terjah dr UTM..salam kenal yep!

cik niza said...

singgah sini..sy pun dak johor..tp kat segamat..student UPSI..

dtg terjah dr blog abg ben..:)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...datang guling2 jap kat blog ni sambil jenguk2 entri :)

good luck in your study :)

Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life