Wednesday, January 12, 2011

FACEBOOK TIDAK AKAN DITUTUP 15 MAC...!!

...........ASSALAMUALAIKUM W.B.T.............

tadi saya buka facebook..then saya ternampak ada orang post pasal benda ni..pastu biasala kan kalau dah jenis saya ni rasa ingin tahu tu tinggi..so..saya pon buka la..bila saya buka2 je post tu..dia kate facebook tak akan ditutup pada 15 mac ni..nak tengok bukti..??


 ha..ni bukti dia..maksudnya kalau yang kita boleh faham dari sini..dia tak dapat apa2 memo lagi pasal nak tutup facebook ni kan..maknanya pasal penutupan facebook tu belum confirm lagi la kan..and selagi diorang tak dapat apa2 confirmation..facebook tetap akan berjalan seperti biasa..betul tak apa yang saya paham kat sini..benda ni status dari laman rasmi facebook sendiri..cuba korang try usha juga..

tapi betul la kan..macam tak logik pula dia nak tutup..yela..daripada dia tutup lebih baik dia jual kat orang lain..lagi untung kan..tapi entah la..kita pon masing2 tak tahu apa motif semua ni kan..kita just follow jela..nampaknya kalau facebook betul2 ditutup..kita beramai2 la kembali ke dunia friendster, my space,hi5 & macam2 lagi la..

okla..tu je info saya nak bagitau..daa..

7 comments:

chicha a$haari said...

dh agak dahhh....
msj berantai xleh dipercayai....

FarhanaFabulous said...

propa semata mata..

bantalbucuk said...

chicha : tapi tula isu ni dari pengakuan pengasas dia sendiri kan..tu orang ramai amek serius..

ana : tula..maybe propa je lebih..tapi xtau jugak kan..kot2 betul2 lak..

::deebaadeeboo:: said...

2la..tetbe plak dpt tau fb nk ttup..pelik je..xbetol rupenyee..

bantalbucuk said...

memang pelik pon diba..tapi orang semua naik risau + percaya sebab pengakuan dari pengasas dia sendiri kan..tu yang buat ramai yang confuse..

y-A-n-A said...

khabar angin skank memang hebat..

bantalbucuk said...

yana : tula..macam mana la diorang dapat idea nak buat macam tu kan..huhu