Thursday, January 13, 2011

GA : SAYA NAK HADIAH DARI YanaMIB...

...........ASSALAMUALAIKUM W.B.T.............

uish gila la aku ni..tak pernah2 kot aku buat entry 3 sekali terus tanpa henti selama ni..terlebih rajin ke apa aku malam ni ek..huhu..tak apala..dah alang2 jawab tag..lebih baik jawab semua sekali terus kan..lagi senang..okla..sebenarnya..kali ni saya telah ditag oleh MAWAR MERAH untuk join GA yang dibuat oleh CIK YANA..memang baik hati sungguh la cik yana ni..free2 je nak bagi birthday present kat orang tau..(bodek jap..hehe) kalau korang nak tau pasal GA ni..klik SINI..


CIK YANA kita ni kata dia akan minta tolong khidmat daripada random.org untuk cari pemenang..5 orang yag bertuah akan dipilih untuk mendapat present tersebut..tarikh tutup penyertaan ni adalah 31 JAN 2011..so..apa lagi..cepat2 la join GA ni beramai2..hehe..nanti kalau cik yana guna khidmat random.org tu..cik yana sebut nama saya tau..sebab biasanya kalau bab2 luck ni saya kurang luck sikit..kesian kan..huhu..ha..oleh itu..jangan lupa tau cik yana pesan saya..haha

anda di tag ye wahai kawan2 ku di bawah ini :


ok la..itu je dari saya..dan selesai sudah semua tag saya jawab..daa..

10 comments:

Mr. Swift said...

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

bantalbucuk said...

mr swift : thanks..masih sempat lagi nak wish..hehe..hepy new year too & have a nice day....=)

YanaMIB said...

terima kasih sudi join...all the best to you~ ^_^

bantalbucuk said...

welcome..thanks cik yana sebab buat contest ni jugak..hee :D

misz FaTiN said...

pray 4 ur luck..
gudluck.. :)

bantalbucuk said...

thanks fatin.. :D

cik huda said...

thanks yangg add huda :D

cik huda said...

oppss sori.. bukan add, tp tag. salah lah pulak. hee :)

fiefy Nor said...

thank u dear..tag fiefy..

bantalbucuk said...

cik huda : welcome..yang tersalah cakap tu xpela..saya buat2 tak nampak je..hehe

cik fiefy : welcome..join jangan tak join tau..:D