Saturday, January 8, 2011

JOM JOIN CONTEST Tiqaa Wonderland..!

...............ASSALAMUALAIKUM W.B.T................

hye semua..lama kita tak berjumpa kan..(ada gaya macam artis tak?? haha..sengal punya ika..huhu) eh ok la..oleh sebab dah lama tak mengupdate blog bucuk ni kan..idea pon dah jadi jem nak membebel apa..so..selamat la korang kali ni sebab tak payah nak dengar ayat aku yang merepek meraban..haha..ok..jom kita straight to the point je..

tadi buka2 je blog tengok2 MISZ FATIN tag saya lagi tau..dia ajak saya join contest..contest ni dibuat oleh CIK TIQAA..korang pernah dengar tak contest yang dia buat ni..contest ni ada 2 bahagian..yang pertama gambar candid saya dan yang kedua senyuman kegembiraan..ha..contest ni la saya nak join..kalau korang rasa2 berminat meh la join beramai2..cepat klik SINI cepat...!!


ni banner contest dia untuk gambar candid saya

macam biasa la kan..kalau dah ada contest biasanya akan ada term & condition dia..betol tak..?? so..jom kita tengok t & c dia..:

1) buat entry pasal " JOM JOIN CONTEST tiqaa Wonderland..! "
2) letak banner dekat sidebar (tuan empunya kata tiada paksaan..huhu)
3) follow CIK TIQAA kita ni..(dia kata tiada paksaan gak..tapi korang cek la sendiri apa dia tulis..hehe)
4) tag 2 orang :


5) tinggalkan link dekat SINI

ok..siap..!!! opps..! lupa lak..gambarnya mana..?? huhu...adehh..macam mana boleh lupa ni..(T_T)

OK..NI DIA GAMBAR CANDID SAYA


ni gamba time open house kat rumah membe..entah macam mana la pulak ada orang snap gamba saya ni time saya tengah gelak..gelak tu ok lagi..ni siap ada gaya tangan sekali tu tak tahan..haha


ni pulak gamba saya time pergi konvoi ke melaka bersama budak2 kelas..time ni sebenonya tengah tunggu budak2 ni bersiap nak gerak pergi main air..lambat bebeno bersiap..silau pulak tu time tu..tu berkerut tu..huhu

ok la..tu saja dari saya..dah masuk magrib dah ni..jom kita solat..daa..

8 comments:

cik hani said...

candid yg atas tu mmg paling sempoi laa.. gelak smpai tgn ats kepala

bantalbucuk said...

macam mak kepoh je kan gamba tu..haha

misz FaTiN said...

hehe.. candid abes picha atas 2.. bergosip ape 2?..huhu.. ;p

Enna Banana said...

oooemmgeee! sangat candid okay! neway good luck tau yang :)

bantalbucuk said...

fatin : ntah ek fatin..lupe plak tengah gosip apa time tu sampai gelak sakan..hehe

cik enna : hehe..thanks cik enna..:D

::deebaadeeboo:: said...

haha..y 1st comel gile makcik..

y 2nd..garang wooo..takott..

thanx tag i..nnt ea,i nga cr pic candid2 ni..huhu

bantalbucuk said...

haha..memang memalukan tol i tengah mengepoh time tu..hehe..ok ba..take ur time..hehe :D

wannurfazrini said...

hoyeahhh , goodluck !