Saturday, January 8, 2011

NAK MINTA TOLONG SIKIT BOLEH..??

..............ASSALAMUALAIKUM W.B.T.................

macam ni sebenonya tau..sebelum ni kan aku ada la dengar dari membe2 dorang cakap pasal krim BB tau..pastu biasala kan aku ni bukannya kaki mekap macam sesetengah orang kat luar sana..aku pon tak tau la apa benda krim la yang diorang dok sibuk2 cakapkan tu kan..so..aku pon selidik punya selidik..(buat kajian sendiri la kononnya kan..haha) baru aku dapat tau kegunaan krim BB tu..


- google image -

ok jom kita kaji sikit kegunaan dia..:

1) penutup cela
2) asas solekan
3) pelembap
4) pelindung uv

macam2 lagi la..cuba korang try search pasal benda ni kat google..


ha..korang tengok ni..amazing kan..before & after - google image -

ok..intro pasal krim BB ni dah..then ni konflik dia..nak mintak tolong korang bagi pendapat krim BB yang mana bagus pada korang yang lebih mengetahui..dan kalau korang nak share apa2 info pasal krim BB ni ke dialu2kan jugak..sebab nya biasa la kan naluri manusia..ingin mencuba sesuatu yang baru..itula yang aku rasa sekarang ni..haha..

ha..kalau korang nak tau aritu kat rumah baca paper metro..pastu boleh pulak keluar pasal krim BB ni..apa lagi..makin melonjak la rasa ingin mencuba tu kan..sampaikan lonjakan rasa tu aku terbawa2 ke dalam mimpi malam tu..hahaha..jadi..korang boleh kan tolong..bolehkan..bolehkan..?? hehe..

okla..tu je nak cakap..harap korang boleh tolong..hehe..daa



p/s : semua info pasal krim BB ni saya dapat dari SINISINISINI, dan SINI 

7 comments:

Enna Banana said...

enna tak tahu pape pun pasal product ni

Anitadahahs said...

alamak!
tak tahu jugak la pasal benda ni.huhu

Mawar Merah said...

Akak blum pnah jmp lg produk ni dik. butik2 kecantikan ada jual kot. Sasa maybe.

mardhiah ismail (: said...

mcm best je , jom try sesame :)

y-A-n-A said...

err... tak tahu laa.. :((

bantalbucuk said...
This comment has been removed by the author.
bantalbucuk said...

cik enna : ala..cik enna xtau eh..xpela kalau mcam tu..huhu..thanks dear..

anita : pon xtau gak ek pasal krim ni?xpe2..huhu

mawar merah : kak..tu kita bagi sample je BB from skin aqua..banyak lagi jenama krim BB yang lain..

mardhiah : macam best kan..jom kita cuba sama2..hehe

yana : xpela kalau yana xtau..tq =)