Wednesday, January 12, 2011

TERHARU GILA SAMPAI NAK NANGIS..HUHU

..............ASSALAMUALAIKUM W.B.T..............

aduuhh..entry kali ni tak tau nak cakap macam mana..punya la aku terharu tahap maximum..aku rasa macam aduuh...! menikam kalbu betul la..nak nangis jap..huhu..(T_T) terima kasih abang BEN ASHAARI yang sudi menjadi follower saya yang baru menapakkan kaki ke dalam dunia blogger ni selama baru beberapa bulan..huhu..biasanya kalau blogger yang famous2 ni susah nak follow follower dia balik..tapi abang ben memang terbaik la..(*zaapp..tabik spring jap kat dia..hehe) memang abang ben seorang blogger yang hebat..dan sentiasa bagi sokongan pada blogger2 yang baru mengenal dunia blog..harap dapat belajar cara menjadi seorang blogger yang hebat macam abang ben..

ok la..tu je nak luahkan..huhu..mari kita solat..!! daa

10 comments:

::deebaadeeboo:: said...

wahh..u ade pape ke ha ngn abg ben ni?haha

FarhanaFabulous said...

wah ! beshnyeee ka..abg ben takde pun follow kite..xaciiiii T_____T

bantalbucuk said...

diba : hmm..mana boleh ada pape ba..nanti wife dia belasah kita nanti..haha

ana : hehe..jangan jeles eh na..tu la yang buat kita terharu sangat ni..

misz FaTiN said...

waa.. tahniah la..

p/s : abg ben xnk folo kite pula ke?..hehe.. ^_^

bantalbucuk said...

hehe..tq fatin..:D

akmafaizal said...

wah..ben siap follow lagi.cayalah..

bantalbucuk said...

akma : tula..memang tak sangka..

y-A-n-A said...

wah... congrats yer!! :))

Enna Banana said...

pewwwiiitttt!!

bantalbucuk said...

yana : thanks yana.. :D

enna : jadi amy search jap eh..hehe