Monday, February 7, 2011

GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI...!!!

..........ASSALAMUALAIKUM W.B.T............

kali ni nak join segmen ABANG BEN lagi..korang pon boleh join juga..kalau nak tau lebih lanjut cepat klik SINI..


SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??

ok la..tu je entry kali ni..daa

24 comments:

Abhamz said...

salam, saling sokong-menyokong....

FarhanaFabulous said...

ika...kite da lame tak update blog..rajin ek join segmen abg ben..gudluck okeh !

FarhanaFabulous said...
This comment has been removed by the author.
y u y u Z u l a i k h a said...

heheh.. yuyu pun join ^^


terima kasih sudi singgah belog yuyu :)

bantalbucuk said...

abhamz : tq.. ^_^

ana : tq na..kita tak adala selalu sangat join..kekadang je.. :D

a'ah la na..update la selalu..kita tunggu je tau..huhu

yuyu : a'ah..aritu nampak nama yuyu dah tersenerai awal2 lagi dah..hehe..

thanks jugak sebab sudi singgah blog yg xseberapa ni.. :)

Cik Ezy said...

menggegar dunia blog! yeahhh!

bantalbucuk said...

cik ezy : jom sama2 kita gegarkan..!! hehe

misz FaTiN said...

esok baru nak join.. 1 ari,, 1 entry je mampu..hehe.. ^_^

bantalbucuk said...

hehe.. fatin bukan dah dapat semangat ke semalam..? ;D

Mawar Merah said...

Huhu. Bgus join segmen Sifu Ben..

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking kat sini..baru tahu pasal blog ni..

anyway kalo ada masa, silalah ke blog saya.

happy blogging :-D


regards,
BLADE EDGE

Awangku Johan said...

Salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg ben...
Saya follow blog awak.. mai singgah dan follow blog saya ek.. mai laa

mary ann ;) said...

datang gegar sini jap..haiiiii ;)

♥yaya budak suka embun♥ said...

yaya datang buat gegaran kat sini :p
jom gegarrrrrrrrr

Cik Kamoo said...

gegar kat sini!! jom gegar ramai2!!

misz FaTiN said...

hehe.. semangat,, semangat juga. tp tang entry,, mg xleh lebih2..huhu.. ;p

cik lya said...

gudluck dear :)

aLieF si Muncung ManiS said...

waaaa..awak sempat join blog ni??alief tak sempat..sedih nye alief..huhu...

ENTRY BARU ALIEF-->suka hati korang la nak kutuk blog alief.alief tak kisah pun...alief nak repot kat ben ashaari dab bangku kosong..siap la korang..."

apisv2 said...

slm kunjungan
menerjah dan menggegarkan blog anda!
kunjungan dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

eQuRlz said...

gegar sini :)

Jom Baca "TUTORIAL: WHAT IS DIGSBY? | HOW TO INSTALL DIGSBY"

.:hanna radzi:. said...

Dtg gegarkan blog ni :)
Feel free,visit my blog lak :)

blackrosehunter said...

singgah cni sambil goyang2 blog ni..hehehe
salam perkenalan..:)

Blackrose's latest entry: Tips SEO

Amirudy Mazlan said...

Jalan2 carik member. Salam.. :-)

fRaMe+LenSeS said...

Wahhh.. benar2 menarik ni.. nak gegaQ jugak la.. hii..

Nadh datang melawat kamu..
Salam kenai dari Nadh.. :)