Thursday, February 17, 2011

KEMBAR ALMY NADIA PULA..??

.............ASSALAMUALAIKUM W.B.T............

hye semua..lama gila dah tak update blog ni..semuanya gara2 internet tak dapat sejak beberapa harini dekat seluruh u saya ni..dengar cerita sebab terkena kilat yang dasyat haritu..tapi..tak tahula betul ke tak..huhu..ada sesiapa rindu saya tak selama ni...?? haha (perasan gila ko ka..!! huhu)

ok..entry kali ni nak cerita sikit pasal artis kita ni..dulu abang nara yang femes dengan BEAUTIFULNARA tu kan..dia pernah keluarkan pasal KEMBAR DIANA DANIELLKEMBAR JULIANA EVANS, dan juga KEMBAR LISA SURIHANI kan..kali ni saya nak share pasal kembar seorang lagi artis kita..iaitu ALMY NADIA..korang kenal tak dia ni..?? kalau tak kenal sila google sendiri la ye..saya minat dia ni sebab muka dia cute + comel + semuanya la..hehe..dan disebabkan beberapa hari tak dapat internet haritu..saya pun membazirkan masa dengan menonton cerita korea PLAYING KISS yang ada dalam hard disk saya ni..lepas tu tiba2 start satu scene ni..seorang pelakon ni keluar dengan watak YOON HAE RA..mak aihh..muka dia..macam almy nadia tu..korang tak percaya..?? jom tengok gambar ni jap..


nama pelakon korea ni LEE SI YEONG..kalau korang nak tau lebih lanjut korang google la sendiri ye..macam tak rajin pula nak tulis panjang2 malam ni..hehe


- google image -

ha..macam mana..?? apa pendapat korang..?? sama tak..?? memang la nak kata sama 100% tu tak ada kan..tapi ada iras2 almy nadia kan..ha..kalau korang tak percaya juga..korang try tengok cerita PLAYING KISS ni..lagipun tak rugi korang tengok cerita ni..memang best..kelakar pun ye..hero dia jambu..heroin dia pula cute je.. ^_^

ha..okla..tu je la nak bebel kali ni..maaf la ye semua kalau saya je yang beranggapan muka mereka seiras..huhu..daa..

22 comments:

forever love said...

ada la iras2..hehe

bantalbucuk said...

atiq : ha..ada kan..nasib baik ada orang sokong..tq2..hehe

AesyaZealous said...

ada la iras sikit2..kali kedua tgk xsama dah..hihi

Cik Ezy said...

nmpk la ade rupe almy nadia..
comel je..

aLieF si Muncung ManiS said...

ni bukan perempuan yg berlakon boys over flower tu ka??kan??a'ah..sama la..huhu

ENTRY BARU ALIEF..kalau nak popular dengan cepat,,sila baca..jgn malu-malu..ni dia tips-tips nak jadi popular dgn cepat..""

misz FaTiN said...

yg 1st tue,, ada rupa. yg 2nd xde kot..huhu

bantalbucuk said...

aesya : a'ah..kita pon bila tengok lama2 macam dah nampak lain sikit..hehe

ezy : comel kan mereka berdua ni.. :D

alief : yang jadi watak mana ek alif..? sebab membe pon ada cakap dia berlakon cerita tu juga..tapi tak perasan la pula..hehe

fatin : a'ah la fatin..yang 2nd tak berapa sama sangat bila close up..huhu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..ada rupa sikit..

bantalbucuk said...

cik betty : sikit je kan..hehe :P

A'IM said...

irasa gan muka saya ada tak???hehe

A'IM said...

irasa gan muka saya ada tak???hehe

bantalbucuk said...

hahaha..nanti saya tolong carikan ye.. ^_^

y-A-n-A said...

ada lh iras2 sikit. dua2 sweet.. :DD

bantalbucuk said...

yana : yup..betul tu..dua2 sweet comel molek cute je..hehe :D

Qaseh dalia adelia said...

ade iras2 lah hehe..biase lah 7 org kembar kite hehe

YAYA AZURA said...

1st gambar tengok ade iras..tengok gambar ke dua cam tak de la pulak..hikhik...

Citarasa Rinduan said...

yerlah...
kak pun baru perasan.,
mereka ada persamaan..lemah lembut muka depa...

Siti Nadzirah Zakariah said...

gambar first tu nmpk iras betul..

bantalbucuk said...

yaya : a'ah..dia ada certain2 angle je yang muka diorang sama.. ^_^

citarasa : lembut sweet je kan kak muka diorang..suka kita tengok..hehe

nadzirah : yup..btul tu..gambar 1st memang sama.. :D

Citarasa Rinduan said...

dik..
kedai kak di f sungai sayong..

http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/02/gegar-blog-ke-82-bantal-busuk.html

GurLz LiFe said...

btol ar.....ade iras2 mke almy nadia...:D

mYsteRi0us said...

yep2..
setuju..
1st tgk ade pesamaan kt citer playfull kiss..
now, tgh tgk citer loving u 1000 times..
same lah muke..
bile search2, rupe2 nye ada belakon dlm boys over flower gak..