Monday, February 7, 2011

MODEL SEGERA...??

........ASSALAMUALAIKUM W.B.T..........

ha..agak2 apa kaitan entry kali ni dengan tajuk model ni ek..?? hehe..tak adala..sebenarnya macam ni..haritu pergi la jalan2 dekat mines..lepas tu..tengah2 nak tunggu lif ni..nampak la satu iklan tertampal dekat lif tu..then dari sini la bermulanya satu kerja yang dinamakan tak ada kerja..huhu..maka..terhasil lah........


seorang model segera..huhu..sama tak gaya model perempuan tu dengan model segera tu..?? haha..yang tak tahan boleh pulak kebetulan warna baju sama..nasib baik bentuk body tak sama..kalau tak..tak tahu la nak cakap macam mana..hahaha

ok..tu jela kali ni..tangan ni malas pula nak cerita panjang2..hehe..daa

18 comments:

Anitadahahs said...

g mines?
ekceli student g eh?
stadi mana eh?
hehe. maap banyak tanye.

bantalbucuk said...

a'ah..student lagi kat ukm..:)

EJA said...

hha..kalah model..

misz FaTiN said...

erm.. baju wane purple da sama da.. okey la tue.. hehe.. ;p

Ain Zulaikha said...

seriusly sangat sama... hehehe

Imran nyambek said...

tak cukuplap.tak nampak betis.hehe

bantalbucuk said...

eja : haha..ni namanya salah bidang..patutnya jadi model laki..tapi tup2 terjadi model pompuan lak..:D

fatin : nasib baik baju je yang sama fatin..kalau bentuk badan pon sama payah kita..hehe

ain : ada bakat terpendam kot..haha ^_^

imran : betis tu aurat la..haha :p

nur said...

hehhe.. sama oke... leh tukau profesion ni.. takpun wat part time..
Jemput ke:ALL IN ONE

FarhanaFabulous said...

eceh..kemain lagi kesayanngan die posing...hehe..

YanaMIB said...

hahaha tak menahan oke siap posing bagai..sporting tu melayan..hihi..=P

bantalbucuk said...

nur : haha..xpela..kang dia tersalah masuk profesion jadi model perempuan kang dah jadi nyah la pulak..hehe

ana : sshhh..jangan gitau sape2 tau na..haha :D

bantalbucuk said...

yana : kalau angin sengal dia datang memang macam tu kak..macam2 dia buat..hehe

Nur Liyana said...

hhaahahaha.....kalau buat gaya mcm model tue.auwwwwww..kah3

y-A-n-A said...

err.. gaya dah same.. rupa? hehehe :DD

Cik Ezy said...

hahakk..
same2.. kebetulan plak baju same..
comel je..
ekeke

✿ milly molly ✿ said...

hehe, same lah !

AH7 said...

wah...sedondon 2...

bantalbucuk said...

liyana : haha..auuuwwww sekejap je..;p

yana : rupa xleh sama yana..kalau tak jantina dah lain dah tu..hehe

cik ezy : yang mana tu yang comel..? gaya ke model..? haha

milly : sama tapi tak serupa..^_^

ah7 : cuma part kaki je gaya tak berapa nak menjadi..hehe