Saturday, March 19, 2011

MINTA MAAF + KEPALA BERKECAMUK...??

..................ASSALAMUALAIKUM W.B.T...................

hye semua..lama rasanya dah kan saya tak tegur korang semua..tak adala bukan sebab apa pun..cuma sejak kebelakangan ni saya busy sikit dengan assignment, projek  & tesis..semua kerja nak datang time yang sama..kalau time sama tu ok lagi..ni tak..due date pon nak sama juga..hadooii...!! memang boleh pecah kepala ni..

so saya nak minta maaf la kat sini kepada sesiapa2 yang dah singgah blog saya tapi saya tak balas melawat korang semua lagi..dan juga kepada blog yang saya selalu melawat..saya minta maaf juga ye sebab tak boleh nak melawat korang lagi setakat ni..rindu nak baca blog korang semua..tapi nak buat macam mana..semua ni gara2 busy..cepat marah busy ni cepat..! huhu

tapi walaupun saya tak dapat nak blog walking and jenguk korang2 semua setakat ni..insyaALLAH bila ada masa nanti saya jenguk korang balik ye..korang jangan merajuk dah tak nak datang jenguk saya lagi lepas ni dah la..sedih saya nanti tau..(T_T)

sebenarnya..ni pon tengah curi2 masa sekejap nak update blog ni..sebab semata2 nak minta maaf dengan korang semua..harap korang maafkan la ye..rasa bersalah pula tinggalkan lama macam tu je..nanti korang ingat saya sombong pula..ha..lupa pula..bagi yang baru singgah & follow blog saya yang bucuk ni..thanks a lot..and nice to meet u all.. 

okla..nak sambung buat kerja balik..adeehh...!! daa..


p/s: siapa dapat tengok bulan malam ni..?? cantik kan..?? ^_^

14 comments:

FarhanaFabulous said...

ika..windu...seb bek da hapdate...

wa khairul onggon said...

Sama lah kita sibuk hehe.. Nanti jgn lupe singgah blog saya sebab ada gambor bantal bucuk hehehe..

http://www.onggon.com/2011/03/blogger-2011-akan-berwajah-baru.html

Cik Ezy said...

xpe..
saye memahami..
hee

bantalbucuk said...

ana : rindu sama kamu juga la ana syg..huhu

khairul : ek..? bantal bucuk ori ke local punya..? hehe

cik ezy : thanks sebab memahami..hehe ^_^

aLieF si Muncung ManiS said...

harap2 blog alief pun termasuk dalam list blog yg ika rindui tu..huhuhu..tak ape...alief dah maafkan ika..peace..:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

saye tgk bulan !!!! n smpat snap pic =)

bantalbucuk said...

alief : of course alif termasuk dalam list tu..n thanks sebab dah maafkan..hehe :D

miss lolly : ha..cantik kan..?? ^_^ tapi tak sempat nak snap..nanti miss lolly share la gambar tu..hehe

Qaseh dalia adelia said...

dahulukan apa yg penting .. tu lah pasal mana lah hilang bantal bucuk ni hihi

A'IM said...

full moon..tercantik.. maaf diterima..kami semua faham

mie said...

uih!!
gue slalu gak tengok bulan ni..
eheheeee

bantalbucuk said...

qaseh : ek..? rindu juga ye akak kat bantal bucuk..? ingatkan tak rindu..hehe

a'im : owh..terima kasih kerana menerima maaf itu..ha..cantik dan besar kan.. :D

mie : eh..tapi bulan malam tu lain dari biasa..sebab time tu bulan dekat dengan bumi..so nampak lagi terang dan besar tau..

sissyira said...

salam


xpe. kita puun bizi memanjang skeang..huhuh

misz FaTiN said...

fatin plk skrg pun dah jadi mcm ini.. busy sesangat..
kesian myblog di anak tirikan..huhu

bantalbucuk said...

syira : tula..ba kemain lagi sekarang ni kan..sampai nak update pon curi2 kejap..huhu

fatin : biasala fatin kalau dah final year ni..kerja masing2 nak datang time last minute..huhu