Sunday, April 10, 2011

CUKUP KE DALAM MASA SEBULAN..??

............ASSALAMUALAIKUM W.B.T.............

hye semua..adoii..sedih rasanya bila buka blog yang dah lama terbiar ni..huhu..sebenarnya saya baru je lepas habis presentation design..ingatkan dah habis present dah boleh fokus kat final..tapi rupanya belum boleh lagi sebab masih ada banyak lagi projek dan assignment yang nak kena buat..meh saya listkan satu persatu :

1. Kajang development
2. Bill of quantities berdasarkan projek design
3. CPM berdasarkan projek design juga
4. Tesis ( benda yang paling saya takut..huhu )

Agak2 sempat ke saya nak siapkan semua ni dalam masa sebulan..? dah la present Kajang tu 21hb ni..final exam pula start 26hb ni..mati la saya..huhu..tetiba terigat pula kat zaman sekolah dulu2..selalu sangat kawan2 bagi wish kat suruh study hard la apa la kan..kalau korang nak tau..sampai sekarang wish diorang masih saya simpan lagi tau..nak tengok x..??


tadaaa...hehe..ni semua wish daripada kawan2 yang saya sayang..yang putih2 tu pon wish juga..tapi kad yang kecik2 tu..ala..korang pon dulu time sekolah2 mesti ada main benda2 camni bagi wish kat orang ke kat SA ke kan..tak payah tipu la..mesti ada punya..haha

okla..tu je la kali ni..dah lama tak update blog jadi janggal pula bila update..huhu..daa

p/s : ada orang nak tolong buat kan tak..? nanti saya belanja aiskrim 20 sen..hehe 

11 comments:

forever love said...

insyaAllah sempat.. managed masa tue betul3..

Cik Ezy said...

comel je.. msti b'smngat je tgok wish2 tu kn..
hehe..
gud luck!

bantalbucuk said...

atiq : amiinn...betul3 eh..banyak betul 'betul' nya tu..hehe

cik ezy : a'ah tau.bila tengok mesti tersnih sorang2..hehe..tq..! ^_^

forever love said...

terversi upin ipin lak.. haha

bantalbucuk said...

terpengaruh kuat sangat la ni..sampai semua jadi versi upin ipin..hehe :D

forever love said...

haha.. terpengaruh tue sudah pasti

Ain Zulaikha said...

insyaAllah, if usaha lebih pasti sempat :) jangan buat last minute, mmg tak kan sempat lah.. hehe gud luck

nur said...

Sempat2.. believe in YOU dear..

FarhanaFabulous said...

tulisan sume dulu telaka...windu la moment tu...

Rafi Nilhan said...

err..

masa akan memotong kita jika kita tidak memotongnya.. hehee

bantalbucuk said...

atiq : pengaruh ucop dah terkena belum...? hehe :D

ain zulaikha : tq..tula..memang kena usaha lebih yang teramat dah ni..sebab kesuntukan masa yang tak terkata dah ni..huhu

nur : thank you..i'll make ur trust as a spirit.. ^_^

ana : tula..rindu kan time2 dulu..nak sangat kita berkumpul ramai2 semua..nak wat gathering asyik tak jadi je.. huhu

rafi : eh..a'ah betul la..thanks for remind me.. :D