Monday, April 11, 2011

CUN THE MOVIE & AWEK CUN...!!!

.............ASSALAMUALAIKUM W.B.T............

ha..oleh sebab saya amat tension dengan kerja2 semua ni..dan disebabkan berapa miggu ni saya asyik menghadap design tanpa henti..sampaikan masa tidur pon terganggu..jadi weekend ni saya hanya men'topup' balik masa tidur saya dan juga masa menenangkan fikiran saya sebelum mula bekerja keras menyiapkan semua kerja2 yang masih belum ditunaikan pada hari isnin esok..haha

dengan itu..saya mengumumkan...ek..?? salah dialog pula..sebenarnya nak cakap dengan ini saya pun pergi tengok cerita CUN THE MOVIE yang sangat best..!!

- google image -

cerita ni boleh la tahan best dia..lawak..sempoi..lepas tu ada nilai2 kasih sayang keluarga..memang best la..saya suka..!! saya suka..!! hehe..tapi saya tak berapa suka bila part geng2 media tu dengan Ning & Jehan..tapi bukan sebab saya tak suka diorang..cuma agaknya watak diorang dalam tu memang kena buat macam tu kot..senang cerita saya suka scene time bila diorang kat kampung tu je..meriah..seronok je rasa..ha..siapa2 yang belum tengok tu..tengok la..memang kelakar..and ada juga part sedih..sampaikan saya pon terasa nak nangis time scene tu..ssshh..jangan kecoh2 tau..hehe

tajuk tu pon CUN THE MOVIE & AWEK CUN kan..ha..cun the movie dah review..awek cun yang dimaksudkan tu siapa pula..??


tadaa..ni la dia..(gila perasan ko ni ika..!! hahaha)..sila abaikan statement tu ye semua..sengal saya telah datang tiba2 tanpa diundang..haha..


tak ada la..sebenarnya ni 1st time saya keluar jalan pakai jersi..punya la jakun kan..haha..bukan apa la..korang jangan salah anggap pula..sebenarnya selama ni saya malu nak pakai jersi time keluar..nak tau sebab apa..?? yela..biasanya dulu2 orang yang pakai jersi ni kebanyakannya lelaki..nanti kang bila saya pakai diorang cakap saya ni semangat la pula..padahal bukan reti main pon..tula sebabnya..huhu

tapi sekarang ni saya tengok macam dah ramai je perempuan yang pakai jersi time keluar..so..apa lagi..perasaan malu saya pun makin hilang la..dengan itu inilah hasilnya..saya pergi tengok cerita CUN dengan memakai jersi MALAYSIA supaya kelihatan CUN juga..hahaha..

okla..sebelum sengal saya membawa saya lebih jauh perasan..lebih baik saya cabut lari dulu..daa



p/s : happy burfday to ana cayang... meh ramai2 terjah wish birthday kat dia jom..!! ^_^

25 comments:

aida4eva said...

waaaa~ mmg dah lama tringin nak beli jersi m'sia..huhu..comey2 :D

bantalbucuk said...

beli jangan tak beli..hehe

Chegu Zubir said...

pergh..siap pakai jersi lagi...pakai bju ni gak kew..time tgok CUn..hehehee

im new follower of u

Ingin Belog anda diterjah...setiap entry dikomen????klik sini
Sape Nak Chegu Zubir Terjah?????-Segmen

baincardin said...

lum tgk cun lagi..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy punyerla teringin nk tgk cun nih sbb ada remy ishak tp hubby takmo bawak..jeles ah tu kan..

bantalbucuk said...

chegu : a'ah pakai baju ni gak time tengok cun..hehe

bain : apa lagi..cepat la pergi tengok..:D

cik betty : haha..dia takut kalau akak terpikat kat remy nanti bila tengok..so nanti dia terabai kat sebelah..sebab tu dia tak nak bawa..hehe..tapi akak cakap la ngan dia..dia boleh tengok maya..ki3 ^_^

Cik Ezy said...

mane nk dpt baju jersi mesia tu?
huhu.. nk pkai jgk..

ala.. nk tgok jgk cite cun tu..
rmai org ckp best..

bantalbucuk said...

cik ezy : banyak je sekarang jual baju tu cik ezy..ni pon beli kat bazar malam je..cepat beli nanti kita boleh pakai sama2..hehe

ha..pergi la tengok cepat..memang best..cuma starting dia je kurang best..tapi bila dia dah pergi masuk scene kampung memang best la..tak rugi.. ^_^

AesyaZealous said...

cunnye tuan belog ni pakai jersi..kite xde pun.nak cun jugak!!huhu

bantalbucuk said...

aesya : auww...malu2..! btw..thanks..hehe..cepat beli cepat..nanti mesti cik aesya lagi cun punya.. ^_^

Qaseh dalia adelia said...

takpe pakai jersi pun tetap cun hehe

FarhanaFabulous said...

tanks ika..ade wish kat situ..so touched oke !

A'IM said...

citer melayu ke -4 tengok kat wayang..tapi yang ni tak menghampakan..terbaik

Ainnur Afiffah :) said...

lawa baju die..hehe ;)

nway ,nice blog .i follow ^^

bantalbucuk said...

qaseh : malu pula..hehe..^_^

ana : ha..touching tak..? hehe..khas untuk u tau dear..ni kena belanja i makan ni.. :p

a'im : betul tu..memang tak menghampakan kan..memang best..!

ainnur : thanks...! nice to met u.. :)

aLieF si Muncung ManiS said...

weewiitt...penyokong pasukan malaysia ni..haha..alief tak tgok lagi citer ni..memandangkan bintang ckp crita ni best,,alief nak donload la kat tenet citer ni.huhu

bantalbucuk said...

pakai je baju bola..tapi tengok bola pon tidak..haha..eh mana leh donlod ikut tenet..tu tak menyokong filem tempatan namanya..ahaks..! :p

aLieF si Muncung ManiS said...

ahha..kat kelantan tak ada wayang la awak..huhu...nak beli CD pun rasanya jauh nak gi..

bantalbucuk said...

o0o0o alif kat kelantan ek..? patutla..haha..xpela..alif tunggu jela ye donlod ikut utube..tu pon kalau dia cepat keluar kat utube..hehe ^_^

Mawar Merah said...

Style... (^.^)

bantalbucuk said...

MM : thanks kak mawar.. hehe ^_^

HonEyBuNNy said...

ramai ckp best..nk tgk la..heheh

bantalbucuk said...

memang best..puas ati duk dalam wayang 2 jam ngadap cerita ni..cepat tengok cepat sebelum terlambat..hehe

Faten Rosli said...

best ye cite ni.. nnt ada masa nk tgk juga la..hehe..skrg xsempat la..

bantalbucuk said...

best fatin..memang tak rugi rasanya tengok cerita ni tau.. :D