Sunday, April 24, 2011

KENANGANKU BERSAMAMU JKAS...

..........ASSALAMUALAIKUM W.B.T...........

entry kali ni cuma nak buat kenangan saya bersama kawan2 seperjuangan di UKM sepanjang 4 tahun..adehhh..tetiba sedih pula rasanya dah nak berpisah dengan korang semua..lepas ni masing2 dah pilih nak ambil jalan masing2..ada yang melanjutkan pelajaran menyambung master..ada juga yang akan terus mencari pekerjaan as civil engineer..dan ada juga yang akan mengambil alih syarikat keluarga masing2..begitu juga ada yang mungkin akan mencari pekerjaan di luar bidang civil engineering..

jom kita tengok gambar yang ditangkap beramai2 pada kelas terakhir jumaat  hari tu..


pelajar perempuan JKAS @ my coursemate..


belakang bangunan Fakulti Kejuruteraan yang akan hanya tinggal kenangan..


ni sebenarnya gambar percubaan bersama ajlaa..hehe


berlatar belakangkan tasik Fakulti Kejuruteraan & Alam Bina..


tak sanggup nak berpisah dengan korang semua..huhu..alamak..! ternampak kurang ketinggian pula disitu..tapi hakikatnya tidak ok..(nak juga pertahankan..haha)


ni la kenangan kat truss yang Prof Shan kata engineer yang design ni tak bagus sebab overdesign..hehe


last bergambar dekat dewan kuliah beramai2..tapi sayang tak semua ada dalam gambar ni..


lastly..good luck untuk korang semua dalam final exam untuk final year ni...!! hope kita sama2 dapat score sama2 kali ni..tak lupa juga good luck untuk semua blogger yang sedang dan akan jalani final exam juga ok..!! ^_^

17 comments:

Cik Ezy said...

tym nk b'pisah tu la sedih giler..
huuu..
nt dh lame xjmpe mmbr2 msti rindu giler2..

bantalbucuk said...

betul tu cik ezy..ni pon rasa macam dah sedih je bila tinggal bape ari je lagi dengan diorang..huhu

Cik Anita said...

setiap pertemuan tu pasti ada perpisahan. Ouh sangat sedih!

Citarasa Rinduan said...

all the best dik..
mmg kan....kenangan di kolej lah paling meninggalkan kesan.. mujurlah ada pelbagai teknology buat penghubung kala gread nanti

bantalbucuk said...

cik anita : tula..memang sedih rasanya..terpaksa terima hakikat.. T_T

citarasa : thanks kak..a'ah kan..nasib baik sekrang ni teknologi dah canggih..walaupon jauh stil dapat contact lagi antara satu sama lain kan.. :)

Cikgu Fikri said...

wah...
masing2 pandai posing..
ada bakat masuk Tanah Melayu next Top Model ni..
huhhuh :)

bantalbucuk said...

part mane tu ek yang pandai posing..semua posing terabur je nampak..haha :p

baincardin said...

kasi HDR langit itu! ^_^

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

setiap pertemuan pasti ada perpisahan..eh cam sesuai lak dgn tajuk entri sy harini..(lanjutan kisah burung yg haritu kamu baca)

Ain Zulaikha said...

kenangan terindah :) lepas ni mesti rindu kan :)

bantalbucuk said...

bain : HDR tu apa maksudnya ek..? hehe

rina : eh..? dah kua eh kak sambungan kisah buung aritu..nak baca la.. :p

ain : yup..kenangan terindah selama beberapa taun bersama..satu hari nanti mesti rindu balik semua kenangan ni kan..huhu

Muhammad Zulhusmi said...

wahhh. dak awam ghupenya...

gud luck for alam pekerjaan nanti. (^^)

bantalbucuk said...

thank you..!! ^_^

Ainnur Afiffah :) said...

SMART PIC. :)

bantalbucuk said...

ainnur : thank you..! ^_^

HonEyBuNNy said...

gamabar kenangan semua tu kan...;-)

good luck..;-)

bantalbucuk said...

thank you..a'ah..takut gambar tu hilang..so..publish kat blog supaya ada kenangan tu still ada takkan hilang.. :p