Tuesday, April 26, 2011

KERJA KOSONG DIPERLUKAN...!!!!

.........ASSALAMUALAIKUM W.B.T..........

ha..kali ni punya entry pendek je..sebab entry kali ni nak minta tolong dengan korang semua..ada sesiapa tau tak kerja kosong yang diperlukan atas qualification bachelor degree..?? or kat tempat kerja dia ada kerja kosong as civil engineer..?? ataupun as teacher or lecturer kat mana2 kolej atas kelayakan degree..?? ataupun ada sesiapa yang tau mana2 konsultan engineering yang perlukan civil engineer sekarang ni untuk kemasukan JUN..?? 

-google image-

kalau semua soalan2 saya ni ada sesiapa yang boleh tolong jawab sila bagitau saya ye..kerjasama anda semua hanya ALLAH yang dapat membalas..tq..!! ^_^


12 comments:

HonEyBuNNy said...

ala....


xde la..ila pun xhabis study lagi..hehe...

salam kenal..;-)

Ainnur Afiffah :) said...

tgah carik keje eh?

GUD LUCK OKAY :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kalau susah nk dpt keje jom bisnes dgn akak ngeeee..

bantalbucuk said...

honey bunny : yeke..xpela..nice to meet u.. :D

ainnur : thank you ainnur..doakan cepat dapat keje ye..hehe

FarhanaFabulous said...

nanti da keje harus belanje kite makan ni ka..hehe..

Liz said...

gud luck dear, dun wori rezeki ada dimana2... ^______^

bantalbucuk said...

cik betty : bisness pe tu kak..?? kalau best boleh juga nak join..hehe

ana : harusla ana..tapi kena doakan kita dapat keje dulu baru leh belanja.. :p

liz : thank u..!! doakan saya dmurahkan rezeki cepat dapat keje ye.. :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bucuk..best tau bisnis akak..nk tahu leh jenguk blog akak lagi satu..weee

oh ye citer sambungan burung tu di sini:

Yang Kuat Akan Hidup..

Ainnur Afiffah :) said...

sy doakan akak dpt keje minggu depan. hehe..




amin :))

Qaseh dalia adelia said...

aiyak xde pulak ...

bantalbucuk said...
This comment has been removed by the author.
bantalbucuk said...

cik betty : o0o0o..biness kecantikan & kesihatan eh..hehe

ainnur : amiinn...tq dear..!! minggu depan kalau termakbul doa tu..akak belanja adik terus..hehe :p

qaseh : xpela kalau tak de..just tolong doakan kita dapat keje dengan cepat je ok.. ^_^