Friday, April 1, 2011

TRANSLATED! - Twin Baby Boys Have A Conversation

..........ASSALAMUALAIKUM W.B.T..............

hye semua..hadooii...lamanya rasa dah tak update blog ni..minta maaf ye blogku..bukan niat nak melupakanmu..tapi masa yang tak mengizinkan..huhu..

sebenanya saya tengah design road & drainage untuk project final year..biasala kan..kalau dah buat lama2..mesti rasa bosan tu timbul kan..so disebabkan sekarang ni tengah famous dengan video twins baby boy yang petah bercakap "da da da da...", saya pon search la video tu untuk mengubat hati yang kebosanan ni..cehh..!! macam apa je..haha

tapi tiba2 kan saya terjumpa yang orang translate video ni tentang apa yang baby tu bualkan sebenarnya..memang kreatif..so..apa lagi..jom tengok sama2 dengan saya..hehe..




kita jumpa lagi lain kali ye..daa



p/s : rindu nak bw..huhu (T_T)

8 comments:

Cik Ezy said...

comelnye baby..
hihikk

cik lya said...

cute :)

sissyira said...

salam


fantastic =)

Mr. Swift said...

cumel!!!

Mawar Merah said...

Bila la akak nak dpt baby ni... Geram tgk baby org len comel2 jek.. (^.^)

bantalbucuk said...

cik ezy : comel kan..lain kali cik ezy boleh buat secret conversation guna bahasa diorang ni.. hehe

cik lya : memang cute..geram tengok diorang tu.. :P

syira : memang fantastic..siap de orang translate kan lagi tu..hehe

mr swift : a'ah..comel je..petah diorang berbual.. :D

MM : insyaALLAH..satu hari rezeki akak akan samapai juga..kita doakan akak dapat baby dalam masa terdekat ye..amiinn.. ^_^

aLieF si Muncung ManiS said...

comel nye!!!!!!!!!!! ni yang buat alief nak suruh mak alief ambek anak angkat ni..hehe

bantalbucuk said...

mesti mula2 alif sayang dia..then lama2 nanti bila dah besar alif suro mak alif amek lagi..hehe