Wednesday, May 11, 2011

KEPALA BERECAMUK KE HATI BERKECAMUK..??

..........ASSALAMUALAIKUM W.B.T..........

hye semua..hmm..sebenarnya sekarang ni saya tengah berkecamuk ni..tapi tak tau la hati ke kepala yang tengah berkecamuk..ok..meh saya nak luahkan sikit bagi lega..

1. Alhamdulillah..saya dah lepas pergi interview hari isnin hari tu..gagap macam biasala kan kalau dah kena speaking ni..anak jawe la katakan..haha..tapi tu bukan masalahnya..masalahnya..dia suruh fikir balik betul2 samada betul ke sanggup kerja kat situ sebab company dia terlalu specialize..sebab dia kata fresh graduate biasanya nak cuba semua bidang dulu baru pergi ke specialize company..so tempat tu tak sesuai untuk orang yang fikir nak macam tu..and nak jadikan kesimpulan..lastly dia kata kalau interested, just emel dia before khamis ni sebab minggu depan dia nak bagi jawapan dah..saya pon dah fikir masak2..and keputusannya,saya dah emel dia tadi dan bagitau "I AM STILL INTERESTED TO JOIN YOUR COMPANY"..doakan saya terpilih untuk kerja kat situ ye..

2. Tesis saya masih dalam progress..arrgghh..sungguh menyeksakan..saya kena design untuk setiap projek..baru boleh compare kan dengan design asal..dan saya hanya baru start 1 projek..ada 4 design lagi saya nak kena buat..harap2 sempat la saya nak siapkan sebelum 16 MEI ni..tu target saya..doakan saya berjaya siapkan juga eh..hehe

-google image-
sedapnya la hai kalau ada orang tolong urutkan kepala ni..huhu

3. Saya mengalami sakit gigi yang tak tahu mana asal usul dia datang..tiba2 je bangun pagi gusi bengkak..sampai ke harini tak baik2 lagi..tambah pula dengan lelangit yang tak tahu juga mana asal usul sakit dia..tiba2 bangun pagi gusi bengkak + lelangit luka..sungguh menyakitkan..adakah ini disebabkan suruh saya kurangkan makan sebab berat sudah bertambah..?? haha..pape pon doakan saya cepat sembuh juga tau.. ^_^

hmm..rasanya yang menjadi masalah besar yang saya terlalu fikir2kan 3 perkara ni je kot..yang kecil2 tu boleh diabaikan kadang2..hehe..okla..daa..

9 comments:

Faten Rosli said...

gudluck ecar..best nye terus dpt keje.. kita baru nak cari.. takutnya xdpt.. :(

Syafiq Rosli said...

huhu..setel kan satu persatu ok..pasti berjalan dgn lancar..:)

Cik Ezy said...

arap dpt keje tu..

gud luck ye!

ciannye sakit gigi..
kalo sakit gigi mmg parah r..
satu bdn jdk skit..

Ain Zulaikha said...

buat slow2....
semoga cepat sembuh ya :)

bantalbucuk said...

faten : ala..ni belum sure lagi dapat ke tak..baru g interview je..huhu..pape pon kita doakan fatin cepat dapat kerja gak ok.. ^_^

syafiq rosli : baiklah..mudah2an semuanya berjalan dengan lancar kan.. :D

cik ezy : amiinn..ha..tula..sakit gigi ni boleh naik gila mood ni..huhu


ain : thank you..! :)

HaNa HoNeY said...

do one by one
bleh punyer k
all the best
^_^
get well soon der

Enna Banana said...

jangan banyak pk sangat sayang, chill2 okay :)

bantalbucuk said...

hana : thanks dear.. ^_^

bantalbucuk said...

enna : ok enna..!! ^_^