Friday, May 27, 2011

MAJLIS KAHWIN MERANGKAP REUNION...

.........ASSALAMUALAIKUM W.B.T..............

kali ni nak cuma story pasal majlis kahwin saya..opps..!! bukan saya la..tapi kawan saya..hehe..aritu 14/5/2011 telah termaktublah kawan saya seorang ni, NADIA bergelar seorang isteri kepada lelaki bernama BEN..tahniah nadia..semoga hubungan kamu berdua bahagia bersama dunia dan akhirat..amiinn..


ni la dia pengantin baru kita..NADIA & BEN..cantikkan kek dia.. ^_^


paling suka gambar ni..photographer nadia ni yang suruh kitorang buat pose gaya camtu..hehe


penuh pelamin tu kitorang naik..buat kecoh lak tu atas pelamin..memang dasar keep-pooh tol semua..haha


ha..cuba korang bayangkan..laluan ni la kitorang buat bising dok gosip dok tanya kabar la dok tanya apa cerita sekarang ni la..macam2..sampai orang nak lalu pon susah..biasala kan..dah lama tak jumpa..hehe..

sebenarnya kitorang memang kawan rapat sejak sekolah menengah lagi..tapi lepas habis je SPM semua orang bawa haluan masing2..walau macam mana sekalipun kitorang tetap keep in touch..tu la bila kitorang dapat jumpa ramai2 macam ni..kitorang excited sangat..jadi dengan tak semena mena riuh tempat tu jadinya..selalu dah kena sound dengan orang sebab suka buat bising even kat shopping mall, majlis apa2, or kat mana2 jela..dari zaman sekolah lagi..sebabnya semua orang mulut kepoh..tak reti nak dok diam mulut tu..haha

tapi satu je yang saya tak puas ati..korang tau tak..diorang semua pakai high heels, wedges..tapi sebab saya gerak dari UKM terus ke majlis ni..so..tak nak sakit kaki saya pun pakai la kasut flat..dah la saya ni golongan kurang ketinggian..memang ketara gila la ketinggian dengan diorang..tak aci tau diorang ni..huhu..tapi bila ambil gambar dengan diorang saya jengkitkan kaki biar nampak sama tinggi dengan diorang..haha

okla..tu je la kali ni punya entry..otak pun tengah tingtong lagi sebab baru nak reda demam 4ari ni..maafla ye kalau ayat macam tonggang terbalik sikit..hehe..daa


p/s : bila turn saya nak jadi pengantin pula ek..? (mood gatal jap) haha..

credit picture : fb nadia


7 comments:

Cik Ezy said...

best kn bile mmbr kawen..
leh jmpe member2 lame..
hihikk..

bantalbucuk said...

aah..lagipon best kalau pergi majlis kawen membe sebab 3 in 1..

1) ambil berkat cepat kawen..
2) makan free..
3) dapat jumpa membe lama..

hehehe.. ^_^

*Miss Syahnia* said...

betul2..knduri kawen kwn skola
lah slalunya kwn2 je dok
kepoh2..
mkcik sedare suma dok jeling2..haha yg pnting hepyy kan jmpa
kwn2 skola yg dah lame tak bsua ;)


p/s: syg, org ckp kalo nk jdoh cpt smpai mkn sireh jnjung hntaran tp pastikn tn.rumah tak tahu *amik senyap2 terus ngapp* hehe

bantalbucuk said...

syahnia : aah betul tu kak..muka ni dah tebal dah kalau kena pandang dek makcik2 kat keliling situ..haha

p/s : yeke kak..? leh cuba ni..ha..ni mesti akak pernah buat kan..kantoi..hehe ^_^

::deebaadeeboo:: said...

xpayah susa2 nak plan kan..g mmbe kawen je auto dah reunion..suke ! :)

bantalbucuk said...

yup betul tu ba..i loike it 2..! ^_^

Qaseh dalia adelia said...

comei2