Monday, July 18, 2011

MASIH MENCUBA MENGAWAL PERASAAN...

..........ASSALAMUALAIKUM W.B.T..........

hye semua..sihat..?? lama tak tanya khabar korang semua kan..saya macam biasa la..terlebih sihat pula la sekarang ni..alhamdulillah..sampaikan de orang tergur dah 'debab'..haha..sabar jela..

sebenarnya kan..saya tak tau nak update apa dalam entry ni..tapi saya nak merapu juga..tak kira la korang nak cakap apa..yang penting tak ada sawang dalam blog bucuk ni..hehe..almaklum la..bila dah start kerja ni..agak bz la sikit kan..nak online pon dah tak sempat..kat rumah tak ada internet pula tu..ni pon nasib baik sempat online kat faculty ukm sebab kejap lagi saya ada presentation tesis pukul 5..doakan saya ye..

ha..hari khamis ni saya ada ujian penilaian untuk kemasukan pegawai baru untuk Perbadanan Kemajuan Negeri Negeri Sembilan..macam biasa la kan..mintak korang semua doakan saya boleh jawab exam tu dengan yakin dan lulus ok..pada yang sesiapa yang sentiasa doakan saya dapat kerja yang saya inginkan..terima kasih banyak2..hanya ALLAH je yang boleh balas jasa korang semua..i lap u all lah..! hehe

- google image - 

okla..nak pergi sekodeng blog2 korang pula..( padahal..dah mati kutu dah nak bebel apa..hehe ) daa...


5 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

Akak doakan kamu sukses dalam apa jua yg sedang diusahakan..:)

Bigdaddyz said...

jalan2 makan angin utk tenangkan fikiran...BW...hehe

Enna Banana said...

so sayang, dah pergi dah interviewnya? so how?

cik shazida said...

good luck :D sy pon dpt jugak.. nanti ley la tau tips2 sikit. hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

gud luckkkk !