Saturday, December 17, 2011

MY TARGET....!!!!!

.......ASSALAMUALAIKUM W.B.T.........

hye semua..sihat..?? ahamdulillah la kalau semua sihat2..maklumla..sekarang ni kan musim hujan..kalau hujan je memanjang tak apa la juga..ni tak..hujan panas hujan panas..memang ramai la yang kena serang demam kalau macam ni.. cukupla tu untuk intro kan..hehe

sebenarnya saya rasa bersyukur sangat sebab sekarang ni saya dah dapat apa yang saya inginkan selama ni dengan usaha saya sendiri iaitu:


 1) Segulung ijazah (kenapa macam sepet semacam la pula mata tu..huhu)

 
 2) Kereta (bear pon nak juga grad..hehe)


3) Rumah (Kalau ada taman macam ni kat rumah mesti best kan..sejuk je..)


4) Kahwin (hahaha..)

ha..ni la dia target yang saya ingn capai selama ni..alhamdulillah sekarang 2 dah tercapai..lagi 2 je lagi..go ika..you can do it..!! terpaksa la bagi semangat kat diri sendiri..kalau tak siapa lagi la yang nak tolong bagi semangat kan..haha..okla..jumpa lagi..daa..

ALHAMDULILLAH..AKU BERSYUKUR ATAS SEGALA PEMBERIANMU INI YA ALLAH...!!!


credit to: google image

15 comments:

Daddylicious said...

pasti boleh...:)

::deebaadeeboo:: said...

tahniah ecar..

wahh dah ade keteeeee..kete ape ?

bantalbucuk said...

daddy : thanks daddy..! :)

dba : kereta paling mampu untuk baru memulakan kehidupan kita je..hehe

Cik Anita said...

wah. part kahwen tu coming soon insyaAllah.

:)

bantalbucuk said...

cik anita : amiinn... :D

Ain Zulaikha said...

go ika! go ika! insyAllah mesti akan tercapai... target a.k.a azam kena capai tau.. ;)

athirah rosli said...

wish u happy new year ika,
may all ur wishes come true.. :)

bantalbucuk said...

ain : tq ain..!! lagi bersemangat nak kejar target ni..hehe

athirah: amiinn...thank u..hope ur wishes also will come true.. :D

Enna Banana said...

darling! i miss u so much, quite bz lately, jarang gila enna update blog, ahaks, by the way happy belated new year darla! may Allah bless all your good deeds. XOXO

ir anis :) said...

congrates :D singgah n follow u. salam perkenalan, :)

bantalbucuk said...

enna: amiinn..i thought u dah tak ingat i lagi..hehe..thanks dear..!! ^_^

ir anis: thanks anis..!! nice to know u..bakal IR ke..? hehe :D

Faten Rosli said...

ika,, gudluck ye.. semoga ape yg di idamkan jd kenyataan..

p/s: klu nak kawen,, jemput2 lah..hehe;)

FarhanahAdzlan said...

tahniah dan gud lak ye=)

bantalbucuk said...

faten: Amiin..InsyaALLAH..jangan nanti kita dah jemput tak datang pula..hehe

farhanah: thanks..!! :p

Faten Rosli said...

insyaallah dtg klu di beri keizinan dr-NYA.. :)